IFK Göteborg - Bli medlem

19 November 2017
http://www.ifkgbgol.nu/sites.php?sites_id=27

Bli medlem

Vill du träna och tävla för oss eller kanske blir träningsmedlem?
Att bli medlem i IFK Göteborg är inte så svårt.


IFK Göteborgs orienteringssektion strävar efter att erbjuda en inspirerande träningsmiljö med kvalitativa träningar och en social gemenskap.Vi vill ge dig som goda förutsättningar att utvecklas som orienterare vare sig du satsar mot VM, SM, 10mila, DM eller att lära dig orientera.

Hjärtat i vår verksamhet är klubbens tisdagsträningar på Roddklubben,vid Delsjöns strand, där vi även äter mat till självkostnadspris och umgås efter träningspasset. Kortare gästspel från utomstående löpare som har vägarna förbi Göteborg eller bara vill testa på vår träningsmiljö är alltid välkommet.

Om du vill representera IFK Göteborg i tävlingssammanhang eller om du som gäst regelbundet deltar i våra aktiviteter skall du självklart bli medlem i klubben.
Medlemsavgiften som betalas in till huvudföreningen är på 350 kronor per år för seniorer medan pensionärer betalar 150 riksdaler och juniorer (t.o.m 20 år) 250:-. Dessutom tillkommer en avgift för deltagande i OL-sektionen se nedan pkt 2.
I medlemskapet ingår också klubbtidningen som kommer fyra gånger om året samt 10% rabatt på eventuella inköp i "Blåvitt-shopen" på Gamla Ullevi.

Vill du bli träningsmedlem?
Vill du som tillfällig gäst ej bli medlem utan bara deltaga i OL-sektionens aktiviteter som träningsmedlem så betalar du bara sektionsavgift.

1. Bli medlem i huvudsektionen
Läs mer om medlemskapet på klubbens officiella hemsida . Där finns mer information och länk till ett formulär att fylla i med dina personuppgifter. I formuläret väljer du Orientering som grupp..

2. Betala sektionsavgift
Vuxen: 400kr
Ungdom (tom 19år): 200kr
Betala till PG 44234-3 eller BG 345-3784, ange namn. Detta ska göras varje år.

3. Registrera dig på ifkgbgol.nu
1. Klicka Login
1. Klicka Login


2. Klicka Registrera
2. Klicka Registrera


När du väljer klass är det viktigt att du väljer tex H21 Elit om du är elit. För att synas på sidan Löpare måste du även välja Presentationstyp på sidan Presentation på intranätet.

4. IdrottenOnline och Eventor
Fyll i detta formulär . Detta måste du göra för att kunna anmäla dig till orienteringstävlingar på eventor .


Uppdaterad 2016-03-29 kl.11.43