IFK Göteborg - Välkommen till IFK Göteborg Orientering

10 December 2018
http://www.ifkgbgol.nu/news_more.php?news_id=2654

Välkommen till IFK Göteborg Orientering

Publicerad 2018-01-01, Skriven av Jan Carlsson 2017-12-28 kl.08.56

Kommentarer »


När 2018 inleds är vi en ny förening, men med samma fina verksamhet och goda glada gäng. Styrelsen och kommittéer är de samma fram till årsmötet i mars. Vår utgångspunkt för träning på tisdagar är för tillfället från Skatås och Spårvägens stuga.
Nya IFK Göteborg Orientering
Nya IFK Göteborg Orientering


* Vi kommer att tävla för en ny förening, vilket innebär att man ska byta klubb i Eventor för att anmäla sig till tävlingar. Namnen är lika, men det är viktigt att välja Orientering som slutord i namnet.
* Vi har samma klubbmärke och kläder som vanligt, så alla kommer att känna igen den blåvita dressen.
* Vi har ett stort träningsutbud för alla åldrar och ambitioner. Det är gemensam träningsdag på tisdagar. När det blir ljusare på kvällarna startar de ungsta sina träningar, liksom årets nybörjarkurs. Läs om våra träningar på hemsidan.
* Vi har samma hemsida som innan, www.ifkgbgol.nu.
* Du kan också följa oss på sociala medier som Facebook och Instagram.
* Vi har ett enklare sätt att bli medlem och betala avgiften. Vuxen betalar 600kr och då ingår träningsverksamhet och du får startavgifter subventionerade. Ungdom upptill 20 år betalar 400kr för träningsverksamhet och fria startavgifter. Stödmedlem 100kr är för dig som gärna är med i klubben, men kanske inte är så aktiv.
* Träningsmedlem är för dig som vill träna med oss, men tävlar för annan klubb. Du betalar 400kr.
* Du som vill bli ny medlem ansöker gärna om det genom att öppna fliken Gott & Blandat, sedan öppna Idrottonline, Föreningen och sedan Medlemsansökan.
* Vi har ett nytt bankgiro som du betalar 2018 års medlemsavgift till. Bankgiro 5232-0769, Organisationsnummer Skatteverket 802512-1230 och Föreningsnummer 53052.
* Våra arrangemang SKATÅS RYGGAR, SKATÅS SJÖAR och SKATÅS MÖRKASTE är våra stora arrangemang ihop med orienteringstävlingar som Höstbudkavlen.
* Tack till våra trogna samarbetspartners, men vill gärna få fler. Är du intresserad?


Välkommen till vår klubb och verksamhet!

Styrelsen


Länk till den nyhet

http://www.ifkgbgol.nu/news_more.php?news_id=2654

Kommentarer
Skriv en kommentar »