English version  English version
   Övriga sponsorer  SponsorerLogin

Naturpasset Skatås

47    
Mån
Tis
Elit:Träning:
Golfbanan-intervaller
Ansv: EM

Elit:Träning:
OL- intervallträning med lampa.
Ansv: UL

Ons
Elit:Träning:
Natt-OL distans
Samling starten 8:an 18:15
Ansv: JPe

Klicka för mer info
Tor
Elit:Träning:
O-teknik, Lång, Rambo Mosse
Samling vid Munkebäckstorget kl 17:30 för gemensam avfärd
Anmälan senast onsdag kl. 12 via Facebook, Ansvarig:

Fre
Lör
Elit:Träning:
Kick-Off + Årsfest
Ansv: EK

Ungdom:Träning:
Avslutning för ungdomarna i GOF
Ansv: GOF-avslutning

Sön
Ungdom:Träning:
Avslutning för ungdomarna i GOF
Ansv: GOF

Kalender


Powered by
FS DataElit


Herrarnas lag 1, 2018 (Foto: Moa Gustafsson)
Herrarnas lag 1, 2018 (Foto: Moa Gustafsson)
IFK Göteborg 2:a på Jukola!

IFK Göteborg gjorde återigen en fantastiskt Jukolastafett! Laget hade tidig sololedning som sedan blev en spännande segerkamp mot laget Finska Kovee där alla andra lag var långt bakom.


Fotograf Moa Gustafsson har fångat vår härliga Kamratanda och Jukolastämningen på ett fantastiskt sätt. Njut av bilderna, och klicka på en så kommer man till hela albumet.


#12018-07-16

Jakob världsmästare i h40!Jakob på podiet bredvid d40 segraren Simone Niggli

Det blev en kamp om medaljerna i varma förhållanden i de danska skogarna på VMOC.
Jakob höll dock huvudet kallt och fick med sig två medaljer varav ett GULD hem!

2018-05-27

Sprintstafett-träning med GMOK tisdag 29 maj

Tisdag 29 maj kör vi sprintstafett-träning med GMOK i Björkekärr. Anmälan för IFK:are som kommentar här i nyheten, helst innan kl 20 måndag kväll så vi vet hur många kartor vi ska beställa. Samling som vanligt vid klubbstugan kl 18 för gemensam uppvärmning till startplatsen.

#12
2018-05-21

Keps-OL 22/5

Keps-OL 22/5, tag med keps och A4 plastficka.

2018-05-03

Jukolaläger med Jukolatest 25-27/5 - uppdaterad bil och mat PM

Dags att blicka framåt mot nästa stora stafett - Jukola. Bra resultat är frukten av bra förberedelser, därför kommer vi att ha ett Jukolaläger i relevant terräng i Tibro 25-27/5. Vi hoppas såklart att så många som möjligt vill vara med, hela lägret eller kanske enbart på lördagen. pm_jukolalÄger_tibro.docx

#29
2018-04-29

Tiomila 2018 - 1:a, 2:a, 10:a - en makalös förening

Lugnet börjar lägga sig i bussen på väg hem från en av årets bästa helger - Tiomila. De flesta ögonlock är stängda, men de normalt så uttryckslöst sovande ansikten ser ovanligt glada ut, där små leenden sprider sig över läpparna. Små flin som tränger fram från drömmens värld inne i huvudet och syns för det yttre genom dragningar i skrattmusklerna i ansiktet.

Någon vaknar till, ser sig yrvaket omkring, tittar ut genom fönstret men ler strax igen; Det var inte bara i drömmen det hände, vi åker verkligen hem från Tiomila igen med en seger i herrklassen, vi har försvarat segern från förra året. Vi har även lyckats med våra mål med för damerna, en riktig topplacering med andraplatsen och tätkänning från första kontrollerna på första sträckan. Och andralaget gick in på topp-10. Vår tredje topp-10 placering av ett damlag i Tiomila någonsin. Första gången var förra året, i år tog vi två.

#12
2018-04-22

Dubbla pallplatser i Swedish League!

På söndagen var det dags för den avslutande jaktstarten i Swedish League. IFK hade ett flertal löpare på startlinjen i position att slås om pallplatserna i både H-21 och D-21 där Sara Hagström bärgade en andra plats och Max-Peter Bejmer en tredje plats till slut.

2018-04-21

SM-guld till Johan Högstrand!Svenska mästarna i nattorientering 2018. T.v Andrea Svensson, OK Tisaren. T.h Johan Högstrand, IFK Göteborg. Foto: Lars Rönnols

När SM i nattorientering avgjordes i skogarna strax utanför Jönköping i fredags kväll var IFKs löpare verkligen på tårna. Johan Högstrand tog ett efterlängtat guld i H-21 och Sara Hagström tog ett fint silver i D-21.

2018-04-21

Deborah Stadler ny i IFK

Låt oss presentera Deborah Stadler, vårt nyaste tillskott till den starka blåvita damtruppen. Deborah som är första års senior är med i det Schweiziska utvecklingslandslaget och kommer att representera IFK från och med Jukola.

#6
Nyhetsarkiv

Silverpartner

R&B Byggteknik

Ramböll

Oticon Medical

Samarbetspartners

noname
Ledx
Inov-8
Tractrac

Arrangemang

Skatås ryggar

Skatås mörkaste

Vi finns även här

Följ oss på Twitter Bli ett fan på Facebook